RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Federer fortsetter seiersrekken

Verdenseneren slet men vant til slutt sin 15. finaleseier på rad i ATP-turneringen i Rotterdam.

ROGER FEDERER - IVAN LJUBICIC 5-7, 7-5, 7-6: Roger Federer, ranket som nummer én i verden, fikk trøbbel i finalen mot kroaten Ivan Ljubicic.

Sveitseren tapte sitt første servegame i turneringen på 5-5 i det første settet. Han hadde da vunnet 46 egne servegame på rad.

I det tredje og avgjørende settet gikk til tiebreak, og Federer trakk det lengste strået etter to timer og 44 minutters spill.

Federer revansjerte med seieren den siste gangen han deltok i Rotterdam-turneringen. Da ble det tap i finalen mot Nicolas Escude. Også da ble finalen avgjort i Tiebreak i siste sett.

Federer har ikke tapt en finale siden juli 2003. Til sammenligning klarte Bjørn Borg og John McEnroe å vinne 12 finaler på rappen.

- Fantastisk. Det var en jevn kamp. Jeg har spilt kamper hver dag siden onsdag, så jeg er ganske utslitt. Jeg er svært godt fornøyd med turneringen. Jeg har vunnet double her to ganger tidligere, og nå endelig singlefinalen, sier Federer til atptennis.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere