RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/SCANPIX

Federer kutter gruskalenderen

Sist oppdatert:
Verdenstoeren har satt opp terminlista for 2009.

Basel (NTB): Roger Federer kommer bare til å spille to grusturneringer før neste års French Open, den eneste Grand Slam-turneringen han ikke har vunnet.

Sveitseren opplevde en tung sesong i år, der han mistet rollen som verdensener, tapte Wimbledon-turneringen og ble knust i French Open. Onsdag offentliggjorde han sin terminliste for neste sesong på sin hjemmeside, rogerfederer.com.

Verdenstoeren har bare funnet plass til to grusturneringer i forkant av French Open. Han stiller i mastersserieturneringene i Roma og Madrid før Grand Slam-turneringen i Paris, som er den eneste han ikke har vunnet.

– Jeg er virkelig fornøyd med den sesongen vi har planlagt og jeg ser fram til et spennende år, sier Federer.

– Jeg nyter ennå noen dager med ferie. Det er deilig å bare nyte solen og sjøen. Etter det starter jeg forberedelsene til 2009 med en treningsleir i Dubai. Det er alltid veldig intenst, men en essensiell del i en suksessfull start på det nye året, sier han.

Federer sesongåpner med en turnering i Dubai 1. januar. Han spiller som vanlig gressturneringen i Halle som oppvarming til Wimbledon. (©NTB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere