RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Federer lett videre

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Både Roger Federer, Andy Roddick og Serena Williams tok seg greit videre fra 1.runde.

Tirsdag kom flere av de største stjernene i årets Wimbledon i gang med turneringen. Roger Federer tok seg greit videre til 2.runde etter å ha slått Mikhail Kukusjkin fra Kasakhstan i tre strake sett.

Sveitseren slet med servene til Kukusjkin i begynnelsen, men hentet seg fint inn og det var aldri spenning om hvem som skulle ta seg videre.

Federer, som har seks seire i Wimbledon, var sist i finalen i 2009. Da møtte han amerikanske Andy Roddick. Faktisk har de to møtt hverandre hele tre ganger i Wimbledon-finalen. Alle ganger har Roddick måttet se seg slått av Federer.

Tirsdag hadde imidlertid amerikaneren få problemer med å ta seg videre. Tyskeren Andreas Beck fikk unngjelde og Roddick vant i tre strake sett.

For Serena Williams ble tirsdagens kamp mot franske Aravane Rezai en følelsesladet affære. Etter at hun vant Wimbledon i fjor har nemlig Williams kun spilt én turnering. En skade i foten og blodpropper i lungene har sørget for at Williams har vært ute i nesten et helt år.

Tirsdag var hun tilbake og vant mot Rezai. Williams tapte ett sett, men vant det tredje og avgjørende og tok seg til 2.runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere