RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Federer mot ny Dubaipokal

Lørdag spiller Roger Federer for sin fjerde seier i Dubai Open på fire år.

Etter fredagens 6-4 7-5-seier over tyske Tommy Haas er Roger Federer klar for nok en finale i Dubai Open. Sistnevnte står i skrivende stund med 40 strake seiere og snaue 162 uker som verdensener - det siste er rekord. Man skal ha nerver av stål for å sette penger på finalemotstanderen, useedede Mikhail Youzhny fra Russland.

Og Federer har på ingen måte vist tegn på noen formsvikt de siste dagene. Etter fredagens seier var det en svært fornøyd sveitser som fortalte kampen.

- Det var ekstremt fysisk der ute i kveld, med mange vanskelige poeng. Jeg visste det kom til å bli tøft, at det kom til å bli mye løping og at jeg måtte ha tålmodighet, sa Federer til turneringens hjemmesider.

- Jeg syns det var en fantastisk kamp. Jeg rangerer den veldig høyt.

Youzhny kom til til finalen etter å ha slått svenske Robin Söderling i semifinalen. Mer å skryte av var det kanskje å at russeren slo ut regjerende mester Rafael Nadal i kvartfinalen.

Ellers i tennisverden møter verdensener på kvinnesiden, Justine Henin, russiske Svetlana Kuznetsova i finalen i Qatar Open lørdag. I Las Vegas møter tidligere verdensener Marat Safin Lleyton Hewitt i kamp om en plass i Las Vegas Opens finale. Det samme gjør Juergen Melzer og Evgeny Korolev på herresiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere