Gå til sidens hovedinnhold

Federer til kvartfinalen

Stoppet Milos Raonic sine knallharde server.

Roger Federer stoppet effektivt den kraftfulle serven til canadiske Milos Raonic og var videre til kvartfinalen etter en time og 53 minutter.

Sveitseren vant 6-4, 7-6 (7-4), 6-2 over canadieren som sendte av gårde server med en hastighet på inntil 230 km/t i mandagens 16-delsfinale.

Federer som tidligere har vunnet 17 majortitler i tennis, skal nå møte franskmannen Jo-Wilfried Tsonga i kvartfinalen, men selv om Federer vant ganske klart mot Raonic, overbeviste han ikke. Han måtte ha tiebreak for å vinne det andre settet, og han måtte også kjempe hardt for å bryte Raonics serve i første sett.

- Jeg har gode reflekser og reagerer hurtig, forklarte Federer hvordan han klarte å nøytralisere den kraftfulle serven til canadieren.

- Jeg spilte også bedre og bedre etter hvert som kan gikk framover, og hemmeligheten var at jeg klarte å spille fokusert. Det var viktig, sa Federer.

Han sa at erfaringen hans hjalp ham mye i kampen mot Raonic.

- Det gjelder å holde fokus i kamper som dette. Det har jeg lært meg i årenes løp, og det betalte seg i denne 16-delsfinalen, sa sveitseren som er ranket som nummer to i årets første Grand Slam-turnering i tennis. (©NTB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget