RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matthew Stockman / Afp / NTB Scanpix

Federer til kvartfinalen

Sist oppdatert:
Stoppet Milos Raonic sine knallharde server.

Roger Federer stoppet effektivt den kraftfulle serven til canadiske Milos Raonic og var videre til kvartfinalen etter en time og 53 minutter.

Sveitseren vant 6-4, 7-6 (7-4), 6-2 over canadieren som sendte av gårde server med en hastighet på inntil 230 km/t i mandagens 16-delsfinale.

Federer som tidligere har vunnet 17 majortitler i tennis, skal nå møte franskmannen Jo-Wilfried Tsonga i kvartfinalen, men selv om Federer vant ganske klart mot Raonic, overbeviste han ikke. Han måtte ha tiebreak for å vinne det andre settet, og han måtte også kjempe hardt for å bryte Raonics serve i første sett.

- Jeg har gode reflekser og reagerer hurtig, forklarte Federer hvordan han klarte å nøytralisere den kraftfulle serven til canadieren.

- Jeg spilte også bedre og bedre etter hvert som kan gikk framover, og hemmeligheten var at jeg klarte å spille fokusert. Det var viktig, sa Federer.

Han sa at erfaringen hans hjalp ham mye i kampen mot Raonic.

- Det gjelder å holde fokus i kamper som dette. Det har jeg lært meg i årenes løp, og det betalte seg i denne 16-delsfinalen, sa sveitseren som er ranket som nummer to i årets første Grand Slam-turnering i tennis. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere