RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Fédrigo ute av touren

FDJ-rytteren må stå over treukersrittet på grunn av ryggproblemer.

Med tre etappseirer fra Tour de France på CVen var nok Pierrick Fédrigo selvskreven på FDJ-manger Mark Madiots liste over tour-rytterne.

Franskmannen har ikke vunnet noe denne sesongen, men har hele tiden vært med i toppsiktet.

Da det hele skulle avgjøres under det franske landeveismesterskapet søndag var 32-åringen allerede ute av rittet. Sylvain Chavanel (Quick Step) vant mesterskapet, men i FDJ-leiren ble det et aldri så lite krisemøte.

FDJs menn er klare
- Han (Mark Madiot) spurte om jeg ville være med til touren. Jeg fortalte ham at jeg ikke ville. Jeg trenger en ferie. Jeg ligger nede. Jeg må hvile og ta vare på meg selv, fordi jeg ikke har funnet ut av ryggproblemene, forklarer Fédrigo, til Ouest France i følge cyclingnews.com, og legger til:

- Det ville vært nytteløst å dra til touren uten å være 100 prosent.

Franskmannen sikter nå mot høstsesongen. Det betyr at følgende ryttere hos FDJ har fått sjansen: William Bonnet, Sandy Casar, Mickael Delage, Arnold Jeannesson, Gianni Meersman, Rémi Pauriol, Anthony Roux, Jeremy Roy og Arthur Vichot.

Les også: Disse sykler Tour de France

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere