Gå til sidens hovedinnhold

- Feig avgjørelse

Brann synes Ankeutvalget i Norges Fotballforbund har tatt den feige løsningen ved å avvise bergensernes anke. - Det finnes en rekke gode grunner til å vurdere den, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

Branns ledelse har gått gjennom begrunnelsen for at anken deres ble avvist og er overrasket over det de fikk lese der.

- Vi er overrasket over innholdet. Det er et par ting vi har belyst i anken vår som vi mener at burde tale for at anken skulle bli vurdert. Derfor reagerer vi når vi ikke får en begrunnelse for hvorfor den blir avvist. Å bare si at de er uenig er for feigt, sier Per-Ove Ludvigsen til TV 2 Nettavisen.

Tar selvkritikk

Ludvigsen tar selvkritikk på at Brann-ledelsen ikke kunne protestreglementet godt nok, men mener likevel at de er blitt urettferdig behandlet.

- Vi faller til syvende og sist på at vi ikke kan reglementet, men det hele starter jo med at dommerne ikke kunne reglementet, sier han.

Rettsapparatet eneste mulighet

I verste fall kan tapet mot Lillestrøm bli avgjørende for om Brann holder seg i Tippeligaen eller ikke. Ved nedrykk får protestrotet til Brann store økonomiske konsekvenser.

- Vi får for Guds skyld håpe at vi tar de poengene vi trenger slik at det ikke får så store konsekvenser, sier Ludvigsen.

Branns eneste mulighet ligger nå i å gå til det sivile rettsapparatet, men Ludvigsen tviler på at de vil ta det så langt.

- Det er ikke behagelig for noen parter dersom dette går videre. Det er jo en assistentdommer som vet han har gjort feil også og det er nok mest tøft for ham i øyeblikket, sier han.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem