Gå til sidens hovedinnhold

- Feigt av Fotballforbundet

Rosenborg-direktør Nils Skutle er ikke nådig mot Fotballforbundet etter at NFF bestemte at trønderne må spille cupkampen på Åråsen.

Rosenborg klaget på avgjørelsen om at cupkvartfinalen mot Lillestrøm skulle spilles på Åråsen. Trønderne krevde kamp på Lerkendal, men NFF avviste torsdag ettermiddag anken.

- Feigt
I en pressemelding skriver Norges fotballforbund (NFF) at det til slutt ble reisestrekningen i de to første rundene som ble avgjørende. Da hadde LSK 44 mil lengre reisestrekning enn RBK. NFF mener også at de to lagene hadde omtrent like stor belastning ved å reise til henholdsvis Tromsø (LSK) og Haugesund (RBK).

Nils Skutle stiller seg hoderystende til forklaringen.

- Dette er definitivt feil, men NFF har vært feige. De har ikke vært voksne nok til å gjøre om på beslutningen sin. Det var ikke samme reisebelastning for oss og Lillestrøm i forrige runde, sier han oppgitt til TV 2 Nettavisen.

Vil bli historiske
RBK må nå uansett reise till Åråsen helga 14./15. august. Kampen skal egentlig spilles lørdag 14., men RBK har spurt om å få den flyttet til søndag 15. august.

- Nå får vi heller satse på å bli historiske - det første laget noensinne som vinner cupen etter bare bortekamper. Vi har spilt fire bortekamper til nå. Slår vi Lillestrøm er vi i semifinalen. Den trekkes. Dermed kan vi ende på Ullevaal uten en eneste hjemmekamp, sier Skutle.

Rosenborg refses samtidig for å ha unnlatt å opplyse om at de brukte charterfly til Haugesund - slik at den reelle reisetiden ble12 timer. Ikke 26 timer som klubben opplyste om.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien