RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret jubileumet med storkamp

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Børge Lund ble banens beste da Norge tok sin andre strake kvalikseier.

LITAUEN - NORGE 21-28:

Det norske herrelandslaget i håndball slo Litauen 28-21 i en EM-kvalifiseringskamp i håndball søndag. Det var Norges andre strake seier i kvalifiseringen.

- Jeg er veldig fornøyd med dette. Vi hadde en god start og fin flyt så å si hele kampen, sa landslagssjef Robert Hedin til Viasat etter kampen. Han slo fast at de norske spillerne tok ansvar, og at de aldri slapp Litauen inn i kampen, selv ikke i en svak norsk periode i annen omgang.

Norge spilte seg raskt til stor ledelse i begynnelsen av kampen og holdt Litauen på armlengdes avstand gjennom hele kampen. Det endte 28-21 til slutt, og det var en helt fortjent seier.

- Det var bra fra start, og det ble bra til slutt, slo Børge Lund fast. Veteranen spilte sin kamp nummer 200 for Norge, og han ble kåret til Norges beste spiller etter kampen.

I den første kampen i kvalifiseringen slo de norske spillerne Tyrkia 41-23. Det betyr at Norge står med full pott og fire poeng etter de to første kampene i kvalifiseringen.

Ved siden av Børge Lund spilte også keeper Ole Erevik en svært god kamp for det norske laget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere