*Nettavisen* Sport.

Feiring på feiring for Lampard

Frank Lampard (27) noterte seg for sitt 50. mål for Chelsea da laget enkelt slo West Bromwich 4-0. Men det var flere grunner til å juble for den engelske midtbanestjernen.

24.08.05 23:47

CHELSEA - WEST BROMWICH 4-0: De regjerende ligamestrene vant sin tredje strake kamp i årets sesong og leder nå Premier League, nær sagt, som ventet. Det var lagets 32. kamp på rad uten tap. Men spør du Lampard, er det nok helt andre grunner til at han er ekstra fornøyd om dagen.

Vugge, vugge

27-åringen ble nemlig far for første gang denne uken, da hans kone fødte en jente. Da Lampard gjorde 1-0 etter å ha dundret ballen i kjent stil i nettet, samlet midtbanegiganten lagkameratene til en klassisk "vugge, vugge-feiring" med armene svingende fra side til side.

Målet startet en offensiv fra Chelsea, som fort kunne endt med mange flere mål enn det ble. Lampard scoret sitt andre på enkel måte etter et Arjen Robben-raid på siden, mens Joe Cole og Didier Drogba hadde gjort 2-0 og 3-0 før Lampard styrte inn 4-0.

Sikter mot rekord

Men det er flere milepæler Lampard har i sikte. Midtbanestjernen har spilt imponerende 149 ligakamper på rad for Chelsea, som nå er bare 10 kamper unna rekorden til David James i antall kamper på rad i Premier League.

- Jeg er stolt av det, men det er ikke det som teller mest for meg. Jeg vil gjerne ta den rekorden nå som jeg er så nære, i fotball vet du jo aldri om du spiller neste kamp på grunn av farer for skader og suspensjoner, sa Lampard til Sky Sports.

Mot West Bromwich spilte begge nyervervelsene Shaun Wright-Phillips og Michael Essien fra start. Førstnevnte gjorde et imponerende stykke arbeid før 2-0-målet, da han lurte seg forbi backen helt nede på dødlinja og sentret til Cole som enkelt kunne score. Essien viste også at han er spiller som aldri gjør feil.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.