*Nettavisen* Sport.

Felde slutter i Skiforbundet

Kristin Felde Foto: Berit Roald (Scanpix)

Generalsekretær Kristin Felde har sagt opp sin jobb i Norges Skiforbund.

02.10.08 12:59

Hun har sittet i stillingen i seks og et halvt år. I utgangspunktet har hun en oppsigelsesperiode på seks måneder, men er blitt enig med skipresident Sverre K. Seeberg om å frata stillingen 1. januar.

- Etter en grundig totalvurdering har jeg valgt å si opp min stilling. Jeg har hatt seks og et halvt gode, spennende og utfordrende år. Det har vært mange interessante og spennende arbeidsoppgaver sammen med flotte medarbeidere og tillitsvalgte. Jeg synes vi sammen har fått gjort mye bra arbeid for skiidretten disse årene, sier Kristin Felde i en pressemelding fra Norges Skiforbund.

Felde understreker at det ligger mange utfordringer foran organisasjonen, og at det må fortsatt tas tak med same kraft og energi som tidligere.

- Skistyret har mottatt oppsigelsen fra generalsekretær Kristin Felde. Hun gir seg etter seks og et halvt år, og har i disse årene viet nesten all sin all tid til Norges Skiforbund og skisporten, sier skipresident Sverre K. Seeberg.

Han sier de vil sette i gang prosessen for å finne en etterfølger til Kristin Felde snarest, med tanke på å ha vedkommende på plass innen Felde fratrer.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag