Fellah kampklar mot Rosenborg

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Vålerenga-strategen tilbake langt kjappere enn først antatt.

25.09.11 11:18

Det ble først meldt at Mohammed var ute i inntil fire uker etter strekkskaden han pådro seg mot Odd Grenland for en drøy uke siden.

Nå meldes 22-åringen klar for spill allerede til kveldens storoppgjør mot Rosenborg på Ullevaal.

- Det gikk fort. Jeg trodde ikke det skulle gå så fort som det gjorde, men er bare glad for det sier Fellah til Vålerengas nettsider.

Han forklarer det raske skadecomebacket med riktig behandling og trening.

- Jeg har gjort mye riktig, og fysioen og støtteapparatet har gjort mye riktig. Jeg har hvilt godt og trent rolig, men bra.

Midtbanespilleren trente for fullt med laget fredag og lørdag, og tror ikke han har noen større risiko enn andre for å bli skadet igjen mot RBK.

Fellahs kjappe retur er gode nyheter for manager Martin Andresen, som har sett laget sitt miste noe av den fine høstformen i de siste to kampene. Etter tre strake seirer ble det tap for Odd, og en knepen derbytriumf i en lite velspilt kamp mot Lillestrøm.

Et lag som definitivt er i form for tiden er VIFs motstander Rosenborg. Trønderne har ikke tapt i serien siden 17. juli mot Stabæk. Jan Jönssons menn har fire seirer på rad med den småpene målforskjellen 19-2 i sin favør.

Fellah legger ikke skjul på at han tror Vålerenga får en tøff kamp

- Vi må prøve å dominere kampen, og må selvfølgelig spile opp mot vårt beste. Gjør vi det så tror jeg vi kan slå dem, men det blir selvfølgelig tøft.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.