RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Felles stadion for Liverpool og Everton?

Foto: Reuters/Scanpix
Byrådet i Liverpool ber byens to Premier League-klubber vurdere mulighetene for å slå seg sammen og bygge et nytt stadion sammen - for byens beste. Det kan bidra til å gi Michael Owen bedre lagkamerater.

Byrådet vil i så tilfelle trolig bidra med økonomiske midler, skriver Ananova. Både Liverpool og Everton arbeider med å reise nye stadionanlegg.

Byen er avhengig av klubbene

- Den framtidige suksessen til begge klubber - både på og utenfor banen - er kritisk for den framtidige suksessen til hele byen, forklarte byrådsleder David Henshaw for Liverpool Echo.

- Dette er en avgjørende tid for framtiden til Anfield og Goodison Park. Det er viktig at alle muligheter evalueres grundig - også alternativet med å dele stadion, la han til.

Enorme summer å spare

Klubbene vil naturligvis spare enorme summer på å bygge et felles anlegg. Utgiftene til vedlikehold vil også bli delt i to. De midlene man sparer på dette kan brukes på å utvikle laget sportslig, mener byrådslederen.

Liverpool vil i løpet av oktober trolig levere byggesøknad for et nytt anlegg som skal reises i Stanley Park, mens Everton foreløpig ikke har funnet et passende sted å bygge. Det største hinderet i forhold til et felles stadionanlegg, er trolig fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere