*Nettavisen* Sport.

Fem av seks vil til Start

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Fem av seks spillere på Starts ønskeliste ønsker å spille for kristiansanderne neste sesong. Dermed kan Erik Solér få drømmelaget sitt.

14.09.04 09:07

Erik Solér gikk åpent ut med fem navn mandag. Han vil ha Petter Werni, Anders Rambekk, Peter Kopteff, Hannes Sigurdsson og Kenneth Høie til klubben. Trener Tom Nordlie føyer ytterligere et navn på listen; Vålerengas David Hanssen.

Mandag kveld skrev Rambekk under for Lillestrøm, men de øvrige fem ytrer ønske om å spille for Start kommende sesong.

- Start er høyt oppe på lista mi, og det er ingen trenere jeg har snakket mer med i det siste enn Tom Nordlie. Jeg ser på Start som noe som kan være en bra sportslig utfordring for meg. De har en spillestil som passer meg godt. Dessuten vet jeg jo at Tom Nordlie er en god trener og at Kristiansand er en fin by, sier Hanssen til Fædrelandsvennen.

- Jeg har stor sans for Start. Det er en ærverdig klubb og jeg har alltid likt å spille kamper i Kristiansand. Synes publikum er strålende der nede. Det eneste som eventuelt gjør meg litt bentenkt, er at jeg har to barn, hvorav det ene skal begynne på skole neste høst. Spørsmålet er om vi ønsker å flytte fra Østlandet i en sånn fase av livet, er Wernis kommentar.

- Jeg venter spent på et tilbud fra Start nå. Har ingen andre aktuelle klubber på hånden, og er derfor fortsatt meget interessert. Start har fått en ny giv etter at Tom Nordlie kom til klubben, og nå tyder jo alt på at det blir elteserie neste år, noe som selvsagt betyr mye for meg, sier Høie.

- Jeg er god kamerat av Ben Wright, og har bare hørt gode historier fra Sørlandet så langt. Så jo mer jeg prater meg ham, jo mer frister det å gå til Start. Men per dato holder jeg alt åpent. Jeg har fått et kontraktsforslag av Viking som jeg skal svare på i løpet av kort tid, så vi får se, sier Sigurdsson.

Også Kopteff holder døren på gløtt for Start, selv om han aller helst vil bli i Viking.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.