RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem ganger innsatsen i kveld

Sist oppdatert:
Nettavisen satser på to luringer på kveldens forslag. I går ble det treff til 3,15 i på dobbelen.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Gjestene sterkest
Comet med 1-1-0 på de to siste kampene, og de ligger nå kun tre poeng bak Storhamar som innehar fjerdeplassen. Sist skuffet de noe med bare ett poeng mot Furuset, men gangen før banket de nettopp Stjernen 7-3 på egen is.

Etter en brukbar periode har Stjernen nå tapt to strake, og de ligger langt bak Furuset i kampen om den siste sluttspillsplassen. Kvalifisering for å beholde plassen var nok ikke det Stjernen hadde trodd før sesongen, men de har vært meget svake hele veien. Comet har 4-1-0 mot dagens motstander denne sesongen.

16-5 i målforskjell på de tre siste møtene innbyrdes, og Comet vant 3-0 sist de gjestet Fredrikstad. Viktige Nyström og Nässvall mangler for gjestene, men vi tror de vinner igjen og setter noen kroner på gjestene i dette lokaloppgjøret.

Opprykkskolleger i hver sin ende
Scunthorpe er på gang etter 1-0 og 0-0 mot sterk motstand de to siste. Fikk en mann utvist allerede etter 10 minutter i det målløse oppgjøret borte mot Sheffield United i helgen. Laget er stadig nestjumbo, men veien opp er kort. Fortsatt få fraværsproblemer.

Bristol City flyr fortsatt høyt i denne jevnspilte ligaen. Kunstig høyt mener mange, om laget som rykket opp fra League One i fjor. 5-5-5 på reisefot etter tap ved de to siste anledningene. Tre spillere er tilbake, inkludert måljeger Paterson.

En helt åpen kamp synes vi, kanskje tynn hjemmefavoritt. Konkurransedyktige 2,65 tas med på bongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere