RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem må vente på profflisens

Sist oppdatert:
21 klubber i Tippeligaen og 1. divisjon fikk torsdag fornyet profflisensen sin, men fem klubber, deriblant flere toppklubber, må vente.

Vålerenga, Bryne, Start, Strømsgodset og Raufoss har bedt om å få utsatt sin profflisensbehandling, og har fått dette innvilget.

- Forbundsstyret har et prinsippvedtak som sier at en slik frist kan gis og klubblisensnemda har derfor bestemt å gi en ny frist til fem klubber, sier NFFs informasjonssjef, Roger Solheim, til TV 2 Nettavisen.

Klubbene har dermed fått frist på seg til 25. november med å få tak i all dokumentasjon som viser at de kan innfri kravene.

- Det kan selvfølgelig dukke opp ting etter hvert, men jeg ser egentlig ingen dramatikk i dette, sier leder i klubblisensnemnda, Per Olav Helgeland, til TV 2 Nettavisen.

- Vålerenga vet for eksempel ikke hvilken divisjon de spiller i neste sesong, legger han til.

De nyopprykkede 1. divisjonsklubbene har automatisk fått innvilget profflisens, mens samtlige andre klubber som allerede er i Tippeligaen eller 1. divisjon, og som ikke er nevnt over i denne artikkelen, har fått fornyet sin profflisens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere