RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem på fem for Henke

Sist oppdatert:
Barcelona slo Real Sociedad 2-0 på bortebane lørdag. Henrik Larsson fortsetter å imponere for katalanerne.

Svensken fikk 71 minutter på Anoeta Stadion. De minuttene brukte Larsson til å gjøre sitt femte mål på like mange kamper.

Allerede etter åtte minutter chippet Ronaldinho ballen inn til en umarkert « Henke» i sekstenmeterfeltet. Svensken tok elegant ned ballen og satte den i mål til 1-0.

Real Sociedads spillere ville ha svensken til å være i offside, men tv-bildene viste at målet ble scoret etter regelboka.

Like etter var hjemmelaget Sociedad nære ved å utligne ved den utlånte Liverpool-spilleren Mark Gonzalez, da han skjøt knallhardt i stolpen med venstrebeinet.

I stedet for 1-1 på resultattavlen, dukket Samuel Eto'o opp og gjorde 2-0 for serielederne, etter at Mark van Bommel hadde skutt i stolpen og målet stod åpent for kameruneren.

Henrik Larson småhaltet av banen i det 71. minutt, og det spørs om svensken kan spille Barcas neste seriekamp, som finner sted allerede på tirsdag mot Getafe.

Alt om Primera Division her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere