Fem på rad for Arsenal

Foto: (AFP/Scanpix)

Arsenal fortsetter seiersrekken i Champions League. Tirsdag ble det 1-0-seier i bortemøtet med Thun.

THUN - ARSENAL 0-1: Mens Arsenal har hatt en til dem å være litt tøff inledning på Premier Leagu-sesongen, går det meste på skinner i Europa. London-laget sammen med Lyon de eneste som har gått av banen uten poengtap i årets Champions League.

Tirsdag så det lenge ut til at Arsenal skulle gå av banen uten scoring for første gang på over to år i Champions League, men en Robert Pires-fulltreffer fra straffemerket to minutter før full tid sørget for seier over overraskelseslaget Thun. The Gunners fikk straffe etter at Robin van Persi gikk overende i straffefeltet, men avgjørelsen var av det tvilsomme slaget.

Thun, som fikk et mål annullert for offside, ligger på tredjeplass før siste kamp, og er klar for UEFA-cup med poeng borte mot Sparta.

AJAX - SPARTA 2-1: Tsjekkerne klarte nemlig ikke å ta poeng borte mot Ajax, som i likhet med Arsenal allerede var klar for avansement før kveldens kamper.

Nigel de Jong scoret to ganger for nederlenderne mot slutten av andre omgang, etter at stillingen var 0-0 ved pause. Martin Petras satte inn Spartas trøstemål på overtod.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.