RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Fem sting for Janez

Janez Zavrl er nettopp tilbake på banen etter hjernerystelse. I går fikk han et nytt slag i hodet.

Mot slutten av den første omgangen havnet sloveneren i en duell som gav ham en albue i hodet. Ingen hjernerystelse denne gangen, men fem sting måtte syes og Janez mistet den andre omgangen i treningskampen mot Stord Sunnhordland i går kveld, skriver brann.no.

Kampen mot 2.divisjonslaget var sterkt preget av at det hele var mindre alvorlig for serielederne. Likevel var Branns assistenttrener, Espen Steffensen fornøyd etter 3-1 seieren.

- Vi får ta denne kampen for det den er. Det er en god treningsøkt, og jeg tror vi får et godt utbytte treningsmessig av å gjennomføre en slik kamp. Vi skulle gjerne trøkket til litt mer fremover i det offensive spillet og jobbet litt bedre bakover, men alt i alt er det viktigste å se på noen av de positive tendensene som var i kampen.

Brann gjorde også en rekke bytter underveis, og avsluttet med fire hordalendinger og sju spillere fra resten av verden. De tre gambierne som har trent med Brann den siste måneden, gjorde også et positivt inntrykk, skriver brann.no.

Målene i går stod Kristjan Örn Sigurdsson, Bengt Sæternes og Migen Memelli for. De to første kom før pause.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere