Fenomenalt, Tora!

Foto: Matthias Schrader (AP)

Skjøt ti treff og vant for tredje gang på rad.

21.01.11 19:57

Tora Berger skjøt fullt hus, og vant overlegent i fredagens sprint i Anterselva.

- Det var kjemperartig, og det fungerte bra i sporet. Jeg var litt urolig på stående, men det ramla da inn det siste skuddet også, selv om det ikke var hundre prosent gjennomført, sier Berger til NRK.

- Litt flaks
Med dette tok Lesja-jenta sin tiende verdenscupseier i karrieren. Beskjedent nok mente Berger at det var en del flaks inne i bildet.

- Litt flaks skal man jo også ha. Det har vært motsatt mange ganger tidligere..

Berger som ble olympisk mester på 15 kilometer i Vancouver, vant sin fjerde verdenscupseier for sesongen.

- Jeg prøver å få inn som mye trening som jeg kan mellom konkurransen. Slik at det blir litt hvile og litt trening. Og så skal jeg jo over til USA og prøve å gå noen skirenn der også, sier Berger.

Tre på rad
I de tre siste rennene har Berger gjort rent bord, og vunnet hvert eneste renn. nå håper hun å holde formen fram mot VM.

- Det har vært noen rolige dager siden forrige renn, og jeg har trent bra her i Anterselva. Det blir litt trening innimellom løpene, slik at jeg kan beholde formen helt ut sesongen, forteller vinneren.

Berger vant også fjorårets sprint i Anterselva, og var også blant favorittene i dagens sprint. Det taklet hun veldig godt. 29-åringen smilte bredt etter målgang.

- Det er kjekt når skytingen fungerer og det går bra i sporet også. Jeg har et snitt på to serier i året og nå er det allerede doblet, så det er artig.

Ann Kristin Flatland skuffet, og endte på en 21. plass etter 3 bom på standplass.

Kaisa Mäkäräimen leder verdenscupen sammenlagt, men skuffet også i dag og endte på 22. plass.

8638

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag