RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdig i Newcastle

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Kevin Keegan sier opp som manager i Newcastle.

- Jeg hadde ikke noe annet valg enn å slutte, slik lyder Keegans erklæring gjennom League Managers Assosication (LMA) ifølge BBC.

Det har i de siste dagene hersket fullt kaos om Kevin Keegans fremtid på St. James' Park. Annonseringen skjer etter langvarige forhandlinger mellom 57-åringen og styret.

- Jeg har jobbet desperat for å finne en løsning med styret, men det har dessverre vist seg å bli umulig, fortsetter Keegans erklæring.

- Det er min oppfatning at en manager skal styre over sitt eget lag, og klubben skal ikke tvinge igjennom spillere en manager ikke vil ha.

Mislikte Wise-ansettelse
Hovedårsaken til uoverensstemmelsene er at Keegan skal være svært misfornøyd med klubbens transferaktivitet, som har blitt håndtert uten hans godkjennelse etter at Dennis Wise ble hentet inn som ny daglig leder i klubben.

Salget av James Milner til Aston Villa gikk også imot den tidligere England-trenerens ønsker. Milner leverte inn en skriftlig transfersøknad etter at klubben avslo å gi han en forbedret kontrakt.

Etter det Sky Sports News erfarer skal klubbeier Mike Ashley ha avbrutt en forretningsavtale og fløyet tilbake til England, for å holde krisemøte med Keegan, med oppsigelsen som følge.

Nummer to
Kevin Keegan blir nå den andre Premier League-manageren som trekker seg på kort tid. Alan Curbishley leverte onsdag inn sin oppsigelse i West Ham.

Keegan returnerte som manager i Newcastle i januar, til stor glede for Tyneside. Han ledet The Magpies til en sikker posisjon forrige sesong og har gjort det bra i årets Premier League-start.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Ny sesong i Managerleague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere