*Nettavisen* Sport.

Ferdig i Viking – blir visepresident

Foto: Yttri, Tor (Scanpix)

Bjarne Berntsen.

23.01.12 13:23

Stavanger (NTB): Bjarne Berntsen er innstilt som visepresident for toppfotball i Norges Fotballforbund. Han gir seg som klubbdirektør i Viking, skriver Stavanger Aftenblad.

- Det var et veldig vanskelig valg å ta, spesielt siden jeg føler vi ikke er helt i mål med den jobben vi startet. For Viking sin del er heller ikke timingen den beste. Vi er i inngangen til en ny sesong, men nå er det nå slik at det kun er valg i NFF annethvert år. Men jeg følte dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, og at slike tilbud får man kun en gang i karrieren. Avgjørelsen satt langt inne, sier Berntsen til Aftenbladet.

Samtidig har valgkomiteen i Norsk Toppfotball innstilt Berntsen som ny styreleder etter Einar Schulz i Norsk Toppfotball.

Det ligger ikke noen automatikk at styrelederen i Norsk Toppfotball blir visepresident, men det har vært praksis de siste periodene. Aftenbladet skriver at de vet at Berntsen allerede har informert Vikings styreleder Ole Rugland om avgjørelsen.

Det er ikke mulig å sitte både som visepresident og være ansatt i en klubb. Berntsen velges på fotballtinget 2.-4. mars.

- Dette er en av de mest spennende stillingene i norsk fotball. Her er du i kjernen av der de store strategiske avgjørelsene tas, sier Berntsen til aftenbladet.no. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.