RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Teigen, Trond Reidar (Scanpix)

Ferdig i Viking

Sist oppdatert:
- Jeg har tatt konsekvensen av mine handlinger, sier Jørgen Horn etter å ha havnet på glattcelle.

Forsvarsspilleren Jørgen Horn er ferdig i Viking. Det opplyser Stavanger-klubben på sine hjemmesider mandag ettermiddag. Det er spilleren selv som har tatt initiativ til å avslutte kontrakten.

Bakgrunnen for dette er at Horn natt til mandag skal ha havnet på glattcelle for andre gang i løpet av kort tid. Også i august havnet Horn på glattcelle. Den gang fikk han kun en advarsel.

Det vil ikke bli opprettet sak mot Horn av politiet i Stavanger, men spilleren har likevel valgt å avslutte samarbeidet med Viking.

- Jeg har tatt konsekvensen av mine handlinger og har bedt om å bli løst fra min stilling som fotballspiller i Viking F.K. med umiddelbar virkning, opplyser Horn i en pressemelding mandag.

- Tenke på framtiden
- Jeg vil ikke kommentere avtalen ytterligere, men kommer til å benytte tiden fremover til å tenke over hva fremtiden vil bringe.

Horn har spilt sju kamper fra start og én som innbytter for Stavanger-laget så langt denne sesongen. Han spilte også samtlige 90 minutter av søndagens 1-3-tap mot Aalesund, og det var i etterkant av tapet at den aktuelle episoden skal ha skjedd.

- Jeg beklager overfor alle i Viking og Stavanger, og er lei meg for at jeg har misbrukt de sjanser som klubben har gitt meg.

Det hele har ikke blitt tatt godt imot av Viking-ledelsen og trener Åge Hareide uttalte tidligere mandag at han var sjokkert over Horns oppførsel, og kalte det hele mangel på respekt.

- Jeg fikk sjokk. Jørgen Horn har sviktet klubben, spillerne og alle som er interesserte og glade i Viking. Det er ganske mange. Det er mangel på respekt, sier han til Aftenbladet.no.

Taus Egil Østenstad
Sportsdirektør Egil Østenstad ønsker ikke å kommentere saken utover det Horn selv har sagt i pressemeldingen.

På spørsmål fra Rogalands Avis om hvorvidt spilleren uansett ville fått sparken av klubben som en følge av hendelsen, svarte den tidligere landslagsspissen følgende:

- Det er et hypotetisk spørsmål, og ikke noe jeg ønsker å spekulere i. Ingen kommentar, sier Østenstad.

Jørgen Horn startet fotballkarrieren i Kjelsås i 2005, før turen gikk videre til Vålerenga året etter. Han har også vært på lån i Moss før han signerte for Viking i 2008. Nå står han altså uten klubb.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere