RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdig som generalsekretær

Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Bård A. Amundsen fikk bare ni måneder som sjef i skiforbundet.

Bård A. Amundsen tok over som generalsekretær i Norges Skiforbund etter at Kristin Felde ga seg i fjor. Bare ni måneder senere er Amundsen ferdig i jobben, opplyser forbundet i en pressemelding tirsdag.

- Bård har tatt med seg mange nyttige erfaringer inn i skiforbundet som vi tar med oss videre, men vi har i lengre tid vært i en prosess vedrørende hva som er generalsekretærens viktigste oppgaver. Samtidig har vi sett på hvordan sentraladministrasjonen skal se ut. Vi har ikke klart å bli enige om dette, og har i samråd blitt enige om at Bård trekker seg fra sin stilling. Dette har vi diskutert med ham, og kommet til at hans interesser og styrker ligger på et annet felt, sier skipresident Sverre K. Seeberg i pressemeldingen.

Slik forklarer Amundsen avgangen:

- Jeg kom til en annen organisasjon enn den jeg ble ansatt som leder i. De områdene jeg vil prioritere og vil levere på er ikke så interessant for skiforbundet nå. Da er det helt naturlig å overlate roret til andre med andre interesser og annen kompetanse.

Organisasjonssjef i Norges Skiforbund, Truls Jahnsen, er midlertidlig konstituert som generalsekretær.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere