- Morgan Andersen er fortsatt sportssjef i Stjernen, men vi er blitt enige om at han tar et skritt til siden og overlater treneransvaret til Trond Magnussen og Ørjan Løvdal, sier styreleder Lars Joramo i Stjernen til Nettavisen.

Stjernen ligger desidert sist i Getligaen med fattige 24 poeng etter 39 kamper denne sesongen. Fredrikstad-klubben har åtte poeng opp til 8.-plassen som gir sluttspill. Joramo legger ikke skjul på at de svake resultatene har vært et uromoment i klubben.

Frusterte spillere
- Det har vært en økende frustrasjon som har spredd seg i spillergruppa etter hvert som vi har tapt veldig mange kamper. Spillerne har mistet glede, gnist og glød. Derfor ønsket vi oss en forandring, sier Joramo til Nettavisen.

Den nye trenerduoen Trond Magnussen og Ørjan Løvdal har i likhet med Andersen bakgrunn det norske ishockeylandslaget.

Magnussen har vært utenlandsproff i både Sverige og Tyskland og la opp i 2007 etter ha spilt 62 landskamper for Norge. Løvdal la opp i 1997 på grunn av skadeproblemer. Før den tid deltok han i tre OL for Norge. Løvdal er allerede ansatt i Stjernen som markedssjef.

-Trond er Stjernen-gutt og har et stort hjerte for klubben, samtidig som han har mange års erfaring fra spill i utlandet. Ørjan har også vært inne rundt laget tidligere og hjulpet til når klubben har slitt, sier Joramo.

- Få spillegleden tilbake
- Målet er først og fremst å få tilbake spillegleden i gruppa. Så får vi se om vi kan vinne noen kamper og ta oss til et eventuelt sluttspill, eller om vi må redde plassen i Getligaen gjennom kvalifiseringsspill.

Den tidligere landslagsspilleren i ishockey har fortid i både NISO og fotballklubben Lyn