RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdinand får svi

Sist oppdatert:
Anton Ferdinand dro til USA i bursdagsselskap. Det får han svi for.

Anton Ferdinand fortalte West Ham-manager Alan Curbishley at han skulle besøke sin bestemor på Isle of Wight. I stedet dro han til USA for å delta i et bursdagsselskap.

Dette til tross for at Curbishley hadde lagt ned forbud mot utenlandsturer for spillertroppen.

Nå kan midtstopperen vente seg en heftig bot fra klubben.

- Jeg fant ikke ut dette om Anton Ferdinand før lørdag og da hadde jeg allerede tatt ut laget til kampen mot Tottenham, og vi hadde trent hardt hele uken. Men det er ikke slikt en ønsker. En ønsker å snakke om fotball, forklarer Curbishley til Sky Sports.

Som lover at Ferdinand får svi på pungen for USA-turen sin.

- Jeg har snakket såvidt med ham og han har beklaget. Vi tar det derfra. Spillerne fikk beskjed om at de ikke fikk reise utenlands og han vil helt klart bli straffet. Vi har endret strukturen i klubben og bøtene er mye større nå enn de har vært tidligere, forklarer Hammers-bossen.

Curbishley er frustrert over all den negative publisiteten West Ham har fått de siste ukene.

- Det er så mye negativitet rundt oss i øyeblikket, og jeg forstår det på grunn av den vanskelige situasjonen vi er i. Men det påvirker spillerne. Hver dag virker det som at det dukker opp noe nytt, og jeg hører knapt noe om det fra de øvrige 19 klubbene i Premier League. Det er enveiskjøring, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere