Ferdinand fikk ekstrastraff

Foto: Scanpix

Det engelske fotballforbundet likte Rio Ferdinands anke dårlig.

28.01.10 21:21

De fleste mente det var ganske innlysende at Rio Ferdinand ga Craig Fagan en solid og overlagt smell da Manchester United og Hull nylig møttes i ligaen.

Se episoden, og vurder selv (ekstern lenke).

På Old Trafford så man det hele annerledes, og onsdag bestemte klubben seg for å anke den tre kampers lange straffen midtstopperen fikk.

Bonusen var at Ferdinand fikk spille semifinalekampen mot City, ulempen var at han nå må sone ytterligere en kamp for at anken var grunnløs. Det engelske fotballforbundet har nemlig gitt landslagsstopperen fire kampers karantene, og Ferdinand mister dermed kampene mot Arsenal, Portsmouth, Aston Villa og Everton. Den første kampen han vil være klar for, er Milan-kampen i Champions League. Deretter vil ligacupfinalen mot Aston Villa i slutten av februar være neste, mulige kamp for den hissige stopperen.

Langt hyggeligere for United-supporterne er det at Chris Smalling har bestått den medisinske testen. Fulham-stopperen vil forbli i London til sommeren, for så å spille de neste fire sesongene på Old Trafford.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.