I sin første Manchester United-kamp ledet Ralf Rangnick laget til seier da Crystal Palace ble slått 1-0 på Old Trafford søndag.

Med Aaron Wan-Bissaka på benken og Luke Shaw ute med skade var det Diogo Dalot og Alex Telles som utgjorde backduoen for United i Rangnicks debut.

Nå tror tidligere United-spiller Rio Ferdinand at vi vil få se mer av Dalot og Telles i tiden framover, til tross for at Wan-Bissaka og Shaw har vært faste klippekort i laget over lengre tid.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Klar tale fra Ferdinand

Ferdinand advarer de to mot en forventning om at de bare vil spasere inn på laget igjen nå.

- Jeg må være ærlig. Wan-Bissaka har en helvetes jobb med å komme tilbake i laget. Det samme for Luke Shaw, sier Ferdinand på Youtube-kanalen Vibe With FIVE.

- De har begge nå en helvetes jobb. En ting denne manageren liker er sidebacker som faktisk kan spille og gjøre noe med ballen, fortsetter han.

Les også: Dortmund-stjerne bøtelagt etter Viaplay-intervju

Wan-Bissaka har ofte måttet tåle kritikk for sine offensive bidrag. Og nettopp det mener også Ferdinand kan skape trøbbel for 24-åringen.

- Samtidig som de andre tingene som press, ønsker han produktivitet med ballen. Det er den svakeste delen av spillet til Wan-Bissaka. Det blir en stor kamp for ham å komme inn i dette laget igjen.

Dalot: - Trenger å holde nullen

Erstatter Dalot, som med kampen mot Palace startet to kamper på rad for første gang siden april 2019, er selv godt fornøyd sin nye sjef.

- Det er ingen hemmelighet at han er en veldig god manager med veldige gode ideer for hvordan man skal spille fotball, sa portugiseren etter søndagens kamp.

- Jeg synes det var en komplett forestilling etter det vi gjorde i dag. Vi holdt nullen, fikk tre poeng, scoret et sent mål. Så det var en bra ettermiddag for alle.

Smultringen mot Palace var lagets fjerde denne sesongen og den første gangen på hjemmebane på 16 kamper.

- Man trenger å holde nullen. Da er man er nærmere å vinne kamper som dette, så det er viktig å være kompakte defensivt og så kommer vi til å skape mange sjanser.