Edinson Cavani spilte en av sine beste kamper i Manchester United-drakta da Tottenham ble slått 3-1 i London søndag ettermiddag.

Det er imidlertid usikkert om uruguayaneren ønsker å fortsette karrieren på Old Trafford når kontrakten hans går ut til sommeren.

Les også: Raiola etter Dortmund-møte: - Jeg er ikke enig

Peker på Everton-spiss som alternativ

Erling Braut Haaland og Harry Kane har begge blitt plukket frem som ideelle spissløsninger for United de siste ukene.

Tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand er tydelig på hvem Ole Gunnar Solskjær bør vurdere dersom han ikke får kloa i noen av dem.

- Jeg mener Dominic Calvert-Lewin ville vært en fantastisk signering for Manchester United. Jeg vet dette er et langskudd, men jeg tror virkelig han hadde gjort seg bemerket. Han hadde vært der og fullført det Fernandes, Pogba, Rashford og Greenwood skaper, sier Ferdinand på sin egen YouTube-kanal.

- Det kan skje hvis Ole ser på det som gjennomførbart og hvis han ikke får Haaland eller Kane. Hvis en av de to blir tilgjengelige, vil de være førstevalget, så lenge pengekravene ikke blir helt sinnssyke, sier Ferdinand.

Sammenlignes med Inzaghi

Den tidligere United-stopperen sammenligner Calvert-Lewin med den italienske spisslegenden Filippo Inzaghi, på grunn av hans effektivitet og evne til å score «de stygge målene».

- Jeg elsker Calvert Lewin. Jeg har sett mye av Everton i år, og han er en som gjør forsvarsspillerne nervøse. Han er ikke en du ønsker å spille mot uke inn og uke ut. Han er aggressiv og angriper ballen, roser Ferdinand.

24-åringen har scoret 14 mål på 26 Premier League-kamper for Everton denne sesongen. Forrige sesong noterte han seg for 13 mål i ligaen.

Etter debuten for England i fjor har det også blitt fire mål på sju kamper under Gareth Southgates ledelse.