Tidligere denne uka bekreftet Manchester United at de henter Borussia Dortmund-stjerne Jadon Sancho foran den kommende Premier League-sesongen.

Og lørdag kveld fikk høyrevingen sin første kamp fra start for England i europamesterskapet da engelskmennene til slutt vant overlegent 4-0 over Ukraina og sikret seg avansement til semifinalen hvor de vil møte Danmark.

- Umulig å stoppe

Til tross for null målpoeng viste 21-åringen uansett litt av det som bor i ham i form av hurtighet, smarte bevegelser og pasningskvalitet. Etter kampen fikk han ros fra flere hold, blant annet fra tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand.

- Dette er ingen overraskelse. Dette er hva tyske fans har sett i tre år. Han beveger seg som om han er på et dansegulv, han hypnotiserer forsvarerne, sier Ferdinand i BBC.

Les også: Ødegaard takker for seg i Arsenal

- Selvtilliten og balansen han har er sjelden man ser. Med en gang gutten får opp farta er han umulig å stoppe, fortsetter han.

- Vil få fansen opp fra setene

Ifølge velinformerte kilder betaler United rundt 90 millioner euro for stjernen, samtidig som det også er en del bonuser inkludert i avtalen.

Etter EM er han ventet å gjennomføre den medisinske testen som vil ikle han United-drakta fra neste sesong.

Les også: Hevder Sancho var lei av å vente på Manchester United-overgangen. Skal ha sendt SMS til stjernekompisen

Ferdinand er sikker i sin sak når han forteller om hvordan stemningen på Old Trafford vil bli når Sancho står med ballen.

- Jeg skal fortelle dere én ting. Denne spilleren vil i Manchester United få fansen opp fra setene sine. Han er et enormt talent, han er mentalt veldig sterk og han har et stort ønske om å bli så god som mulig.

- Han kan få opp tempoet i kampen og ingen kan endre en kamp slik som han gjør. Dette var hans første kamp i turneringen og så spiller han på denne måten, sier Ferdinand.

Wikestad: - Helt perfekt

Nettavisen snakket nylig med TV 2-kommentator Kasper Wikestad om overgangen. Han er sikker på at United har en klar plan for Sancho.

- Det er ikke noe å lure på engang, dette er en spiller de har ønsket seg lenge. De har jobbet hardt for denne overgangen og endelig ser den ut til å gå i orden, sa han.

- Det er helt perfekt. Nå får de ham på plass før sesongoppkjøringen.

TV 2-kollega Øyvind Alsaker var enig med Wikestad.

- Han har en kolossal offensiv dimensjon, selvfølgelig og er en ny trussel på topp der. Han er en spiller som kan bekle alle de offensive plassene, men er nok hovedsakelig tiltenkt en rolle på sidene. Jeg ser for meg Sancho, Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Edinson Cavani og Anthony Martial i angrepsrekka der. Og kanskje en ny spiller helt der fremme, hvis det trengs. Det er spennende. Det er ungt og det gir signaler om at Solskjær har en standing, han får de spillerne han ønsker seg, sa han.