Mens EM pågår rundt om i Europa, florerer det også rykter om hvilke stjerner som skal bytte klubb etter at mesterskapet er over. Én av dem det har vært mye spekulasjoner rundt, er Aston Villas og Englands midtbanespiller Jack Grealish.

25-åringen har blitt koblet med klubber som Chelsea, Manchester United og Manchester City den siste tiden og mye tyder på et klubbskifte for profilen. Stjernen kan imidlertid komme til å koste så mye som 80 millioner pund, ifølge Daily Mail.

Manchester United-legende Rio Ferdinand svarer kontant når han får spørsmål om Grealish er en mann Ole Gunnar Solskjær bør forsøke å hente i sommer.

LES OGSÅ: - Engelsk stjernespiller friskmeldt til Skottland-kampen

- Veldig vanskelig

I et intervju gjort med Youtube-kanalen UMM sier Ferdinand at 25-åringen er en spiller han liker veldig godt, men som han er usikker på om passer inn i klubben.

- Det er ikke Bruno Fernandes som er problemet, men både Marcus Rashford og Paul Pogba liker å trekke ut mot venstre. Det er også der Jack trives best, sier Ferdinand.

- Han beste posisjon er på venstresiden, men han kan også spille som en «10-er». Det er de posisjonene der Uniteds mest innflytelsesrike spillere holder til. Derfor har jeg litt vanskeligheter med å se hvordan han skal passe inn, sier den tidligere stopperen.

Grealish blir trolig en kostbar mann for den klubben som velger å gå for ham og Ferdinand tror United kanskje må kvitte seg med noen for å lande en slik avtale.

LES OGSÅ: Slik spilles Premier League sesongen 2021/2022

- Hvis han forlater Villa, så tror jeg ikke det blir for Manchester United, med mindre de kvitter seg med én eller to av de andre gutta. Det virker som en veldig vanskelig handel å få gjennomført for Uniteds del, sier Ferdinand.

Håper på Grealish i EM

Grealish slet med en skade i deler av den nylig avsluttede sesongen, men bidro likevel med seks mål og 12 assists for et Villa som tidvis imponerte i Premier League.

Midtbanespilleren har også gjort sine saker bra når han har fått sjansen på landslaget under Gareth Southgate, men ble ikke brukt i EM-kampen mot Kroatia.

LES OGSÅ: Det Ronaldo gjør her vekker oppsikt. Stjernen reagerte med forakt i stemmen

Ferdinand legger imidlertid ikke skjul på at han er en stor beundrer av Grealish og har tidligere sagt til Daily Mail at han håper 25-åringen får sjanser i EM-sluttspillet.

Den tidligere United-stopperen håper å få se Grealish i samspill med andre spennende spillere som Mason Mount, Jadon Sancho, Jude Bellingham og Phil Foden.

- Jeg har allerede sett Harry Kane, Raheem Sterling og Marcus Rashford mye på landslaget, så det er ikke de jeg gleder meg mest til å se i England-drakt nå.

- Jeg håper å se Bellingham prestere på dette nivået, Foden prestere, og Sancho prestere. Mount er en annen. Det er de mest spennende spillerne for meg.

- Rooney og Owen

Ferdinand håper at landslagssjef Southgate i løpet av mesterskapet tar sjansen på å slippe til disse unge spillerne og ikke bare satser på de «trygge valgene».

- Gi dem en plattform, gi dem frihet til å gå ut der og prestere som de gjør i klubblaget. De kan virkelig sette fyr på dette mesterskapet, mener han.

LES OGSÅ: Jamal (18) forbløffet allerede som sjuåring: - Har aldri sett noe slik

- Noen av de beste minnene vi har er da en 18 år gammel Wayne Rooney spilte i EM og en 18 år gammel Michael Owen spilte i VM. Det å slippe til disse unge spillerne kan skape kaos for motstanderne og det kan fort overraske folk rundt om i Europa.

England fikk en perfekt start på EM da Kroatia ble slått i første kamp. Raheem Sterling scoret vinnermålet i den kampen, etter forspill av Leeds' Kalvin Phillips.

Fredag venter et møte med naborival Skottland på Wembley.