RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdinand skuffet over "gamle venner"

Sist oppdatert:
Rio Ferdinand er rasende på det engelske fotballforbundet (FA) fordi de forsøkte å øke straffen hans i forbindelse med ankehøringen. - Det er helt utrolig, mener han.

Ferdinands åtte måneder lange suspensjon ble stående etter at ankeutvalget i FA på nytt behandlet den kontroversielle dommen Ferdinand fikk for ikke å møte til en dopingtest.

- Jeg har alltid innrømmet at jeg gjorde en feil. Men jeg tror de fleste nå forstår at det var en ærlig tabbe, til og med de i FA. Så hvorfor skal de forsøke å straffe meg enda hardere, spør Ferdinand ifølge Sky i et intervju med The Sun.

- De vet jeg ikke dopet meg
Ferdinand er rasende, men insisterer på at han gjerne spiller på landslaget igjen når suspensjonen er over. Men han er ikke sikker på om han vil hilse på alle i miljøet rundt landslaget.

- Det er folk som jobber for FA i landslagsmiljøet som jeg trodde var venner av meg. Men de ville rett og slett ikke være bekjent av meg etter at dette startet, sier Ferdinand - og utdyper:

- FA vet at jeg ikke dopet meg. Ankeutvalget gjorde til og med et poeng av å si det. Hvis eller når jeg blir tatt ut på landslaget igjen, vil jeg ha store problemer med å håndhilse på enkelte når de går forbi spillerne før nasjonalsangen.

Takker Eriksson
Manchester Uniteds sterkt savnede midtstopper takker imidlertid landslagssjef Sven-Göran Eriksson for støtten i den vanskelige tiden.

- Sven ringte meg flere ganger for å fortelle at han krysset fingrene og håpet at jeg skulle få bli med til EM i Portugal. Han stilte til og med som karaktervitne på høringen min. Han var ikke nødt til det, men ville mer enn gjerne støtte meg, takker Ferdinand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere