Maguire tok over kapteinsbindet i Manchester United fra Ashley Young i januar 2020, mindre en seks måneder etter han signerte for klubben for 80 millioner pund fra Leicester.

Alt har imidlertid ikke gått helt på skinner for Uniteds kaptein, som har fått heftig kritikk den siste tiden etter flere svake kamper.

Nå har flere Manchester United-fans uttrykt at de mener at Maguire bør bli fratatt kapteinsbindet, og ifølge engelske medier skal det være spillere i United-troppen som har stilt spørsmål ved avgjørelsen om at Maguire ble valgt til Uniteds kaptein.

Les også: Hevder Cavani skaper frustrasjon: - Han vil ikke spille

- Altfor tidlig

Selv om Maguire har fått massiv kritikk for prestasjonene på banen den siste tiden, så har han likevel fått tillit av midlertidig manager Ralf Rangnick.

Tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand tror det er vanskelig å benke Maguire siden han er kaptein, og sier også at han mener midtstopperen ikke burde blitt kaptein da han ble det.

- Faktumet at han har kapteinsbindet har gitt han den nåden. Noe det har gjort. Jeg synes han fikk kapteinsbindet altfor tidlig, sier han på sin egen YouTube-kanal.

Les også: Scholes om det som skjedde etter CL-triumfen i 1999: - Flaut

Ferdinand mener det er nok jobb å bare være ny i Manchester United, og at man derfor ikke bør få det ekstra presset med å være kaptein.

- Det er en vanskelig nok jobb å komme inn i Manchester United. Å få føttene under bordet og si at du føler deg komfortabel som det er, uten det ekstra presset av å være kaptein, sier han.

Han fortsetter:

- Å være kaptein er et enormt ansvar. Det er historie som følger med det, en stor vekt på skuldrene dine. Du trenger å erfare å være der en periode for å kunne bære den vekten. Det var mer viktig for Maguire å komme inn og konsentrere seg om å bli en bærebjelke i Manchester United enn å være kaptein.

Les også: Avslører hva som foregikk i kulissene etter Ronaldos debut: - Et stort problem

Ville valgt De Gea

Målmann David de Gea er den som har vært lengst i United av dagens spillere, sammen med Phil Jones, som ikke har spilt siden januar 2020.

Spanjolen var en del av United-laget som sist vant Premier League tilbake i 2013, og Ferdinand mener han burde vært kaptein i United.

- David de Gea ville vært mitt valg på grunn av all tiden han har vært der og han vet hva som skal til for å vinne, sier Ferdinand, før han konkluderer med følgende:

- Det ekstra presset Maguire har tynger ham tungt for øyeblikket.