*Nettavisen* Sport.

Fergie jager ny Reyes

Foto: (foto: scanpix)

Manchester Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson har kastet sine øyne på spanjolen Diego Capel. Supertalentet blir betegnet som den nye Jose Antonio Reyes.

20.10.04 20:12

16-åringen, som til daglig spiller for Sevilla, var i den spanske troppen som vant U17-EM i fjor. Her spilte han blant annet sammen med Arsenals Cesc og Gerard Pique - stortalentet som ble hentet nettopp til Manchester United i sommer.

Nå ønsker Sir Alex Ferguson nok et nytt spansk talent til klubben: Diego Capel Trinidad. Ifølge Sky Sports har United fulgt ham nøye hele sesongen, og 16-åringen skal også være på ønskelisten til flere andre europeiske storklubber.

Enorm hurtighet
I likhet med Arsenal-stjernen Reyes spiller han i en venstre angrepsrolle, og er blitt sammenliknet med den mer kjente Arsenal-spilleren på grunn av sin enorme hurtighet og sin målteft.

Capel kom til Sevilla i 2002, etter å blitt dyrket frem i Barcelonas ungodmsakademi. Supertalentet har en femårskontrakt med Sevilla.

Sportsdirektør Ramon "Monchi" Rodriguez forteller imidlertid til Sky Sports at de ikke har planer om å la Capel forlate Sevilla.

- Vi har situasjonens hans under kontroll, sa Rodriguez om Capel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.