RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergie jager ny Reyes

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson har kastet sine øyne på spanjolen Diego Capel. Supertalentet blir betegnet som den nye Jose Antonio Reyes.

16-åringen, som til daglig spiller for Sevilla, var i den spanske troppen som vant U17-EM i fjor. Her spilte han blant annet sammen med Arsenals Cesc og Gerard Pique - stortalentet som ble hentet nettopp til Manchester United i sommer.

Nå ønsker Sir Alex Ferguson nok et nytt spansk talent til klubben: Diego Capel Trinidad. Ifølge Sky Sports har United fulgt ham nøye hele sesongen, og 16-åringen skal også være på ønskelisten til flere andre europeiske storklubber.

Enorm hurtighet
I likhet med Arsenal-stjernen Reyes spiller han i en venstre angrepsrolle, og er blitt sammenliknet med den mer kjente Arsenal-spilleren på grunn av sin enorme hurtighet og sin målteft.

Capel kom til Sevilla i 2002, etter å blitt dyrket frem i Barcelonas ungodmsakademi. Supertalentet har en femårskontrakt med Sevilla.

Sportsdirektør Ramon "Monchi" Rodriguez forteller imidlertid til Sky Sports at de ikke har planer om å la Capel forlate Sevilla.

- Vi har situasjonens hans under kontroll, sa Rodriguez om Capel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere