*Nettavisen* Sport.

Fergie jakter i Spania

Foto: (EPA/Scanpix)

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson ser mot Spania for å hente forsterkninger foran neste sesong. Sevillas Sergio Ramos står øverst på ønskelisten.

14.04.05 17:13

Sergio Ramos har blitt linket til Manchester United i lang tid, og i tillegg har også Arsenal og Real Madrid varslet sin interesse for den talentfulle forvarsspilleren.

Men ifølge Sky Sports har Sir Alex Ferguson nå bestemt seg for å gjøre sitt ytterste for å sikre 18-åringen, som Uniteds speider Martin Ferguson har sett i aksjon i flere oppgjør i La Liga.

Sir Alex Ferguson har ifølge engelsk presse fortalt klubbens direktører at han vil ha Ramos foran neste sesong - koste hva det koste vil.

Ramos spiller allerede på det spanske landslaget, og Sevilla er klar over at supertalentet trolig forsvinner til en europeisk storklubb i løpet av kort tid - vel vitende om at de ikke maktet å beholde Jose Antonio Reyes, som ble kjøpt av Arsene Wenger i fjor vinter.

Forsvarstalentet Ramos sikret seg en klausul da han skrev under på en ny kontrakt med Sevilla i januar som sa at han kunne forlate klubben om et bud på 18 millioner pund dukket opp.

Ramos er imidlertid ikke den eneste spanske spilleren som står på Sir Alex Fergusons ønskeliste i Spania. Skotten skal også være interessert i Villarreals Jose Reina, Ivan De La Pena i Espanyol, samt Racing Santanders ving Mario Regueiro og angriper Anderson Silva.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag