*Nettavisen* Sport.

Fergie nekter å snakke om Glazer

Sir Alex Ferguson nekter å snakke om Malcom Glazers oppkjøp av Manchester United - og oppfordrer klubbens misfornøyde fans til å unngå demonstrasjoner i forbindelse med FA-cupfinalen mot Arsenal.

18.05.05 13:15

Flere grupperinger blant Manchester Uniteds fans har varslet store demonstrasjoner mot Glazers oppkjøp i forbindelse med lørdagens FA-cupfinale mot Arsenal i Cardiff.

Men Ferguson oppfordrer fansen til å vente med protestene til etter FA-cupfinalen.

- Fansen må stå sammen med spillerne i vårt forsøk på å vinne kampen på lørdag. Det er det eneste som teller for øyeblikket, og jeg er sikker på at fansen ikke vil skuffe oss, sier Ferguson ifølge BBC Sports Online.

Den amerikanske forretningsmannen Glazer har sikret seg 75,7 prosent av aksjene i Manchester United og nærmer seg med stormskritt det totale eierskapet av klubben.

- Ingen kommentar
Ferguson har tidligere gitt utrykk for at han liker amerikanerens «takeover»-planer dårlig, men nekter nå å kommentere Glazers kjøp.

- Dette er ikke rett tidspunkt på å svare på spørsmål om Malcolm Glazers «takeover» av klubben. Helt siden jeg overtok som manager her, har mitt fokus hele tiden vært på det som skjer på banen, konstaterer Ferguson.

- Vårt fokus nå er å være 100 prosent klar for finalen denne uken, ellers har vi ikke gjort jobben vår skikkelig. Hva som skjer ellers rundt klubben, er ikke viktig nå, påpeker skotten.

Annonsebilag