RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergie tror Neville forlater Old Trafford

Foto: Ian Hodgson (Reuters/Scanpix)
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson innrømmer at han tror Phil Neville kan komme til å forlate Old Trafford om backen ikke får mer spilletid.

Neville har etablert seg som en «potet» på Old Trafford de siste sesongene - 27-åringen kan både spille i forsvaret og på midtbanen.

Men Phil Neville har aldri spilt seg til fast plass på Manchester United - og forrige uke ga han utrykk for at kan kan tenke seg et klubbskifte for å få mer spilletid.

Sir Alex Ferguson innrømmer at han ikke kan love den engelske landslagsspilleren fast plass, og tror Neville kan komme til å forlate klubben. Tidligere i år forlot Nicky Butt Manchester United til fordel for Newcastle United for å spille førstelagsfotball.

- Jeg er bekymret over at Phil Neville nå kanskje forlater klubben. Men jeg håper jeg kan gi ham nok kamper slik at han kommer på andre tanker, sier Alex Ferguson ifølge Sky Sports.

Tidligere har Phil Neville blitt linket til Everton i en byttehandel med den danske midtbanekjempen Thomas Gravesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere