Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson: - Det blir en fantastisk kamp

Sir Alex Ferguson mener United-spillerne er i ideell mental stand til å møte Arsenal på søndag.

Manchester United slo Roma 1-0 på Old Trafford onsdag kveld, og er sikret en semifinaleplass i Mesterligaen der Barcelona står på andre banehalvdel. Men det er ikke den eneste storkampen United-spillerne må igjennom nå mot sesongslutt. Både Arsenal og Chelsea står igjen i serien, i tillegg til flere andre vanskelige kamper.

Kan kneble Arsenal
Med seier over Arsenal på søndag, er Arsène Wengers menn ute av gulldansen i Premier League for godt denne sesongen. I tillegg vil United minst opprettholde forspranget på tre poeng ned til Chelsea på 2. plass.

Manager Sir Alex Ferguson tror spillerne ikke kunne ha vært bedre mentalt forberedt til oppgavene som står foran dem.

- Jeg anså Middlesbrough-kampen som den vanskeligste, og jeg ble ikke overrasket over Middlesbrough-laget. De kunne ha slått oss, men vi reddet et poeng. Kampene mot Arsenal og Chelsea er de to store. Det er fantastiske anledninger som alle spillerne ser fram til. Det er selvfølgelig best hvis du går inn i slike kamper i god form, og det er vi i. Det kommer til å bli en fantastisk kamp på søndag. Arsenal har vært vår viktigste motstander i 13 år eller hva det er, og det kommer ikke til å forandre seg på søndag, sier Ferguson til Reuters.

Neville hyllet
United har flere grunner til å smile om dagen. Både Gary Neville og Mikael Silvestre var tilbake i aksjon onsdag kveld, og særlig Neville fikk en fantastisk mottakelse av fansen. De jublet hver gang han var borti ballen.

- Han så hvor mye fansen setter pris på ham. Det er godt å ha gutten tilbake. Han har vært igjennom en tøff tid, sa Ferguson etter kampen.

United demonstrerte hvilken styrke de har i laget onsdag kveld, da både Cristiano Ronaldo, Paul Scholes og Wayne Rooney fikk hvile fra start. I tillegg var spillere som Nemanja Vidic, Darren Fletcher og Louis Saha ute med skade.

Vidic er ikke klar igjen til helgens oppgjør mot Arsenal, men er trolig tilbake igjen til kampene mot Barcelona.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger