RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson: - Døm oss i januar

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson synes det er altfor tidlig å konkludere med hvem som kommer til å kjempe om Premier League-gullet.

- I januar får man en god idé av hvordan ligaen kommer til å se ut. Utfra min erfaring som manager, vil lagene som er på topp tre-fire rundt de tider, stikke av med tittelen, seier Ferguson til BBC Sports.

Ikke akkurat noen revolusjonerende tanke, kanskje, men uansett: Ferguson er ivrig etter å ta igjen det tapte, etter at Chelsea og Arsenal har stukket av fra resten av feltet idet Premier League-sesongen er på vei inn i den hektiske desember-måneden.

- Vi er fortsatt ni poeng bak Chelsea og sju bak Arsenal, så det er fortsatt en bit å gå. Men det vi prøver å få til i øyeblikket, er en stabil seiersrekke. Det er absolutt imperativt at vi vinner våre kamper mot lagene på den nedre halvdelen av tabellen. Vinner vi de kampene, vil vi forhåpentligvis være mye nærmere rundt nyttår, sier United-manageren, som ledet laget sitt for 1000. gang mot Lyon tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere