RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson: - Et slag i trynet

Sist oppdatert:
Til tross for at Palace fikk én spiller utvist, klarte aldri Manchester United å score. - Dette var et slag i trynet, sa United-manager Alex Ferguson etter kampen.

CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 0-0: Etter at Palace fikk Vassilis Lakis utvist halvveis ut i 2. omgang, og Ferguson satte innpå Cristiano Ronaldo, Paul Scholes og Wayne Rooney, var det kun ett lag på banen. United kjørte i gang angrep etter angrep - bare for å møte veggen.

- Stor fordel Chelsea

- Når du ikke vinner kamper som dette, vinner du heller ikke ligaen. Vi har gitt en stor fordel til Chelsea, sa Ferguson til Sky Sports etter kampen.

United hadde stjernespissen Ruud van Nistelrooy tilbake fra start, men det er tydelig at det er en stund siden nederlenderen har spilt en hel kamp. Han misset på de sjansene han fikk og manglet det ekstra giret han har når han er i toppform.

I tillegg var verken Ryan Giggs, Alan Smith eller Quinton Fortune sikre på labben de gangene de fikk sjanser. Dermed mistet United to poeng, mens Palace vant ett i kampen om å overleve i Premier League.

- Stor kamp av oss

Mens Ferguson deppet, var Palace-manager Iain Dowie nemlig sjeleglad.

- Dette var en stor kamp av oss, med tanke på at vi spilte mot ligaens beste angrepslag. Å holde nullen mot United er en stor prestasjon, sa han.

Nå handler resten av sesongen bare om én ting: Overleve i toppserien.

- Det er ni kamper igjen og jeg har virkelig troen på våre gutter. De gir alt de har og blør for klubben. Det er alt du kan be om i lengden også, sa Dowie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere