RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson: - Vi ble frustrerte

Foto: Ian Hogdson, Reuters
Sist oppdatert:
Manchester United tapte for bunnlaget, men manager Alex Ferguson unnskyldte laget sitt etter kampen. – Vi ble frustrerte. Det er tøft å spille mot lag som kjemper mot nedrykk.

WOLVERHAMPTON – MANCHESTER UNITED 1-0: United stilte med sitt sterkeste mannskap mot Steffen Iversen & Co., men var langt under pari. ”Ulvene” var fullt på høyde med de røde djevlene, og etter kampen måtte Alex Ferguson erkjenne at laget tapte fortjent.

Vanskelige kamper

- Jeg synes vi kontrollerte kampen og at vi spilte fin fotball, særlig i 1. omgang. Men vi burde ha skapt mer foran mål og scoret de gangene vi hadde sjansen, sa Ferguson til Sky Sports etter kampen.

- Det er alltid vanskelig å spille mot lag som kjemper for å overleve. Etter at de scoret, ble vi frustrerte. De kjempet og kjempet og gjorde det svært vanskelig for oss, sa skotten.

Mål-Miller

Det var også en skotte som avgjorde kampen for Wolves. Den tidligere Rangers-spissen Kenny Miller (24) gikk rett på mål, danset forbi Wes Brown som skled på gresset og satte ballen kontrollert bak keeper Tim Howard.

- Vi satt inn et ekstra gir i 2. omgang da vi skjønte vi hadde sjansen til å vinne. Vi vant fortjent, sa Miller etter kampen.

Men Wolves var også heldige. Særlig da dommer Andy D'Urso unnlot å blåse straffe etter at Darren Fletcher ble felt. – Alle så at det var straffe, utenom dommeren. Det så ut som han holdt litt med hjemmelaget akkurat der, sa Ferguson.

80 minutter for "Ivers"

United prøvde alt for å få utligning og unngå et særdeles flaut tap. Kvarteret før slutt var David Bellion farlig frempå, men keeper Michael Oakes var på plass. Hjemmelagets spillere var tydelig slitne, men kjempet heroisk.

Seieren er en kjempesensasjon. Før kampen lå vertene på bunn med gjestene på topp av tabellen. United toppet med 50 poeng på 21 kamper – Wolves hadde bare 15 poeng. United hadde vunnet 16 kamper, Wolves bare tre. United hadde scoret 40 mål, Iversen & Co 18. United sto med 26 plussmål, Wolves med minus 25 før kampen.

Siste for Rio

Rio Ferdinand forlot banen etter 50 minutter. Det kan ha vært Manchester United-stopperens siste kamp på åtte måneder, dersom han blir utestengt.

Steffen Iversen jobbet og slet og gjorde mest nytte for seg defensivt i de 80 minuttene han spilte. Han fikk stor applaus da han ble byttet ut med rumeneren Ioan Ganea.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere