Ferguson: - Vi trenger en god E-cup-kamp

Sir Alex Ferguson håper laget hans er i stand til å fremvise andre takter mot Porto hjemme enn de maktet i Portugal. - Vi trenger en god kamp i Europa, sier han.

09.03.04 07:35

Manchester United liknet overhodet ikke på seg selv da laget røyk 2-1 for Porto i den første kampen for knappe to uker siden. United-spillerne ble for det meste løpende imellom et ballsikkert Porto-lag.

- Kampen der nede viste oss ikke det Manchester United vi kjenner. Vi må forbedre oss dramatisk fra den første kampen, sier Ferguson til klubbens hjemmeside.

Sir Alex er til tross for en heller laber form for tiden, optimistisk før tirsdagens batalje på Old Trafford.

- Ved å score et bortemål i Portugal, har vi gitt oss selv en slags fordel, og jeg tror vi har en virkelig god sjanse på grunn av det, sier Ferguson.

United må for øvrig klare seg uten en suspendert Roy Keane i tirsdagens kamp. Det er også usikkert om Mikael Silvestre returnerer i midtforsvaret, etter skaden han pådro seg for tre uker siden.

Spennende blir det også å se om Ole Gunnar Solskjær starter på United-laget. Han spilte tre minutter mot Fulham i FA-cupen på lørdag, og mye tyder på at Ferguson sparte han til Porto-kampen. Spørsmålet blir da hvem han skal sette på benken. Både Ronaldo og Fletcher gjorde en strålende kamp mot Fulham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag