RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson aktuell som OL-trener

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Om Storbritannia får eget lag under OL på hjemmebane.

Sir Alex Ferguson er for tiden sjef for Manchester United, men har uttalt at han vil gi seg innen ett år eller to. Dette har satt i gang tankene til den engelske statsministeren Gordon Brown.

Han vil nemlig at Ferguson skal trene et britisk lag som skal delta i de olympiske lekene i London i 2012. Brown bekrefter at det er snakk om å få et lag fra Storbritannia med i lekene siden OL blir avholdt på britisk jord. Arrangørkomiteen vil veldig gjerne at Storbritannia skal ha med både et kvinnelig og mannlig fotball-lag

Dette blir i så fall første gang siden 1960 at engelskmennene skal delta med et fotball-lag i de olympiske leker.

- Når OL blir avholdt i London, og det er en fotballturnering hvor finalen blir holdt i Storbritannia, vil de at vi skal ha vårt eget lag, sier statsminister Brown til Sky Sports.

Lord Sebastian Coe skal ha hatt en dialog med Ferguson angående trenerjobben til det engelske herrelaget. Om Fifa, FA og Sepp Blatter går med på å inkludere laget i de olympiske leker, bekrefter Brown at det blir aktuelt å forhøre seg offisielt med Alex Ferguson.

Så realiteten kan bli at om fire år er det mulighet for å oppleve Storbritannias unge og håpefulle fotballgutter under ledelse av Ferguson i OL.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere