Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson angrer ikke

Overraskende rolig etter sjokktapet for Burnley.

Manchester United har en vane for å starte sesongen tregt for deretter å komme som en kule utover høsten og avslutte med det meste av pokaler og medaljer i hånden.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

De siste to sesongene har United bare vunnet én av de fire første kampene i sesongen. Denne gangen tror de fleste ekspertene at det bare vil bli «nesten» for de røde djevlene i Manchester.

Brunleys kveld
United hadde nemlig ikke tapt mot et nyopprykket lag på fire år før kampen mot Burnley. Det ble full stopp med 17 seirer på rad.

Ferguson tar imidlertid dette med knusende ro.

- Det var ingen stor bedrift av Manchester United. De (Burnley) har vært ute av Premier League i 30 år. Kanskje dette var deres kveld. Det skjedde så mye i straffeområdet at det var utrolig at vi ikke fikk et mål, sier Ferguson til Sky Sports.

- Hvis vi hadde scoret på straffesparket før pausen, kunne vi kanskje vunnet.

Når Cristiano Ronaldo nå er borte, fikk Michael Carrick prøve seg fra straffemerket. Carrick bommet, men Ferguson angrer ikke.

- Det er bare en eller to andre som har tatt straffer de siste to-tre årene, og Michael er en av dem. Han følte seg selvsikker, så jeg har ingen problemer med det.

Har grep på Wigan
United-manager Alex Ferguson har ikke råd til å tape den neste kampen mot Wigan om han vil holde seg i toppen denne sesongen. United har dessuten vunnet alle de siste åtte oppgjørene de to klubbene har hatt siden Wigan rykket opp i 2005/06 sesongen.

Wigan tapte også kampen mot et nyopprykket lag, nemlig Wolverhamton. De overbeviste med en 2-0 seier mot Aston Villa forrige søndag og viste at de absolutt ikke er noe lag man skal avskrive så lett.

Men da må de, i likhet med Manchester United, la være å snuble mot antatt svakere lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken