*Nettavisen* Sport.

Ferguson avskriver Spurs og City

Foto: Scanpix

Tror kun United, Chelsea og Arsenal er gode nok til å ta trofeet.

25.12.10 19:12

Flere lag kjemper i toppen av Premier League og før siste halvdel av sesongen tar fatt skiller kun tre poeng de fire øverste klubbene. United-trener og Premier League-ringrev, Alex Ferguson, avskriver likevel mange av topplagene. Skotten mener at kun United, Chelsea og Arsenal har sjanse på trofeet.

- Jeg tror ikke kampen vil bestå av andre enn Chelsea, Arsenal og oss selv, hevder han, ifølge BBC Sports.

- For tøft program
Dermed avskriver Ferguson Manchester City og Tottenham, som begge ligger blant de fem beste.

- Jeg vet at Harry (Redknapp, journ. anm.) snakker opp Tottenhams sjanser, men de er involvert i Mesterligaen, noe som er nytt for dem, sier manageren, som tror at også byrival City vil slite med tett kampprogram.

- De har selvsagt en sjanse, men husk at de skal spille Europaliga. Vanligvis er det erfaring som får deg igjennom det tøffe kampprogrammet.

Storkamp på Emirates Stadium
United topper tabellen med to kamper mindre spilt enn mange av konkurrentene. Tabellen kan imidlertid se annerledes ut etter kampene som spilles andre juledag - eller Boxing Day. Fire lag kjemper om den øverste plassen, og det er tett også lenger ned på tabellen. Kun to poeng skiller 15.-plassen fra 8.-plassen

United får besøk av Sunderland, mens Tottenham spiller mot Aston Villa og City møter Newcastle. Rundens storkamp er det Arsenal og Chelsea som står for da de braker sammen på Emirates Stadium.

Kampene kan du følge LIVE her fra klokken 13.00, eller se gratis på TV2.

Les saken: I morgen får alle se Premier League

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.