RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson ber Ronaldo komme tilbake

Foto: Afp / Scanpix
Sist oppdatert:
Men skotten ønsker ikke gjenforening for enhver pris.

Cristiano Ronaldo står overfor sin første retur til Old Trafford når Manchester United og Real Madrid barker sammen i returmøtet av åttedelsfinalen i Champions League i mars.

United-manager Alex Ferguson vil gjerne ha portugiseren tilbake i rød drakt, og håper Ronaldo ser mot sin gamle klubb dersom han noen gang forlater Madrid.

- Jeg ville blitt henrykt over å se ham tilbake her. Men først og fremst er det et spørsmål om hvor mye det vil koste å få ham hit, og for det andre tror jeg ikke det er noen sjanse for at de vil selge ham. Det blir egentlig en urealistisk tanke, sier Ferguson ifølge The Sun.

Ifølge den britiske tabloidgiganten vil Real Madrid kreve opp mot 1,08 milliarder kroner, opp mot 360 millioner kroner mer enn United solgte Ronaldo for i 2009, for å løse storscoreren fra kontrakten.

Ronaldos kontrakt med Real Madrid varer til 2015.

Portugiseren har tidligere uttalt at han ikke kommer til å feire hvis han scorer mot United.

- Jeg snakker fortsatt med Alex Ferguson. Jeg savner ham, akkurat som jeg gjør med Manchester United. Jeg spilte der i seks år, og ville ikke blitt den spilleren jeg er i dag uten dem, sa Ronaldo.

Tidligere United-lagkamerat Patrice Evra har samme ønske som sjefen sin. Franskmannen håper også å se Real Madrid-stjernen tilbake som Manchester United-spiller.

- Ronny er den beste spilleren i verden. Han er bedre enn Messi, mener Evra.

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere