Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson ber Van der Sar legge opp

United-sjefen overrasker igjen.

Det har lenge vært klart at Manchester United-keeper Edwin van der Sar vil legge keeperhanskene på hylla etter sesongen. Likevel er det mange som spekulerer i om nederlenderen vil fortsette enda litt til i United-drakta.

United har vært linket til keepere som David de Gea og Pepe Reina, men ennå er det ikke blitt hentet inn en erstatter for den nederlandske keeperkjempen. Anders Lindegaard ble hentet fra Aalesund, men er neppe sett på som mannen som skal ta over arven etter Van der Sar.

Legg opp!
Likevel går nå Sir Alex Ferguson ut og ber Van der Sar gi seg med fotball etter sesongen.

- Hvis jeg skulle råde Edwin van der Sar til noe, ville jeg rådet ham til å legge opp, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

Han er selvsagt ikke misfornøyd med keeperen sin, som har stått en av sine beste sesonger i United-buret i inneværende sesong.

- Han er på toppen av karrieren akkurat nå, men når en spiller når Edwins alder (40 år), kommer tiden krypende inn over deg, fortsatte Ferguson.

- Han er fantastisk
- Det vil jeg ikke skal skje med ham, for han fortjener å gi seg på den absolutte toppen, og forhåpentligvis vil han gjøre akkurat det, sier United-sjefen.

- Karrieren hans har vært helt fantastisk, og det handler ikke bare om hva han gjør på banen. Det går mye på hvordan han har opptrådt som en profesjonell og som et medmenneske. Han er utrolig i garderoben og før kamper, og nå ønsker jeg at han skal gi seg. Det er ingen grunn til å spille ett år til og kanskje spille dårligere enn det han er god for, avslutter Ferguson.

Så gjenstår det å se om Ferguson hører på sitt eget råd og gir seg, om United skulle stikke av med gull i både Premier- og Champions League...

HTML EMBED
Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe