*Nettavisen* Sport.

Ferguson beskyldt for ufint spill

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson beskyldes for ufint spill i kampen om å sikre seg den franske unggutten Jeremy Menez.

25.01.05 09:57

Ferguson skal ha tilbudt Menez’ foreldre finansielle fordeler om de overtaler sønnen til å spille for Manchester United neste sesong.

Det liker Sochaux-ledelsen svært dårlig. De beskylder Manchester Uniteds mektige manager for ufint spill.

- Ferguson gikk rett til Jeremys foreldre i Paris og tilbudte dem finansiell støtte. Både Arsenal og Manchester United vil stjele ham fra oss. Men hans foreldre er svært følsomme, og de setter ikke sønnens karriere først, sier Sochauxs president Jean-Claude Plessis til The Sun.

Manchester United på sin side hevder de ikke har gjort noe ulovlig.

- Vi gjorde absolutt ingen forsøk på å hente ham ulovlig, sier Manchester Uniteds kommunikasjonsdirektør Phil Townsend.

På Old Trafford-besøk
Ferguson inviterte den 17 år gamle Sochaux-spissen på et tre dagers besøk på Old Trafford i august i fjor. Ifølge franske medier var Menez den gang ikke knyttet til en proffkontrakt med Sochaux, og han kunne dermed snappes opp gratis av Manchester United.

Menez regnes som et av de største talentene I Frankrike på lang tid. Han storspilte blant annet for det franske U21-landslaget i EM-sluttspillet i fjor som Frankrike vant.

I helgen bokførte han et fantastisk hattrick i løpet av syv minutter mot Bordeaux .

Fikk tilbud
Menez sier at han allerede har fått et tilbud om å melde overgang til Manchester United.

- Da jeg hørte at Sir Alex Ferguson var interessert i meg, var det et stort sjokk. Men det føltes bra. Jeg besøkte Manchester Uniteds treningsanlegg, og ble invitert til å se kampen mellom Manchester United og Everton. Men jeg tok avgjørelsen om å bli værende i Frankrike, sier Menez til The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag