Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson: - Det var som i en begravelse

Sir Alex Ferguson er verken imponert over Manchester Uniteds start på det nye året - eller publikum.

MANCHESTER UNITED-BIRMINGHAM 1-0:

Manchester United gjorde det de skulle, de hentet tre poeng hjemme mot Birmingham, og holdt sånn sett følge med Arsenal i toppen av Premier League.

Sjekk tabellen her

Men Ferguson var ikke mye fornøyd etter tirsdagens oppgjør på Old Trafford. Verken med sine egne spillere eller med publikum på tribunen.

- Publikummet var helt dødt. Det var som i en begravelse der ute, sa Ferguson til Manchester Evening News etter kampen.

- Kunne blitt ydmyket
- Så stille har det ikke vært her på lenge, og atmosfæren hjalp oss ikke. Det har vært slike perioder tidligere. For noen år tilbake, da vi dominerte, kom folk til kampen for å bli underholdt. Noen ganger trenger vi å ha dem i ryggen. De kan produsere det rette nivået, men det fikk vi ikke i dag, klaget Ferguson videre.

Det dårlige spillet, særlig i 2. omgang, kunne ha kostet United seieren. Særlig dersom Mikael Forssell hadde utnyttet de to sjansene han fikk mot slutten.

- Det tar bare et sekund å score, og vi gjorde det vanskelig for oss selv. Det var en likegyldig kamp fra vår side. Vi kunne ha blitt ydmyket, fortsatte den skotske manageren.

Carlos Tevez ble matchvinner med sitt mål i første omgang, etter et nydelig forarbeid av Cristiano Ronaldo. Et skår i gleden for den argentinske måltyven er at han skadet seg i kampen og er tvilsom med tanke på kommende helgs cupkamp mot Aston Villa. Han pådro seg en smell i ankelen.

Rooney tilbake?
- Vi skal vurdere ham på onsdag og se hvor alvorlig skaden er, men han er tvilsom med tanke på lørdagens kamp, forklarte Ferguson.

Trolig er Wayne Rooney tilbake igjen til oppgjøret mot Aston Villa. Spissen har stått over de to siste kampene på grunn av sykdom.

Klikk her for flere nyheter om engelsk fotball
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.