RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix

Ferguson gir sin fulle støtte til Ferdinand

Sist oppdatert:
- Jeg ba han om å gjøre det, sier United-manageren.

Manchester United-manager Alex Ferguson mener Rio Ferdinand gjorde rett da han nylig trakk seg fra England-troppen.

United-stopperen har ikke spilt landslagsfotball siden 2011, men ble tatt med i Roy Hodgsons uttak til kampene mot San Marino og Montenegro i VM-kvalifiseringen. Senere meldte Ferdinand forfall på grunn av et detaljert treningsprogram for sine ryggproblemer.

Samtidig valgte han å reise til Qatar for å være TV-gjest i forbindelse med Englands kamp mot San Marino. Det fikk mange til å reagere, men Ferguson mener Ferdinand håndtere situasjonen godt.

- Jeg synes han gjorde rett med å trekke seg og forklare det hele i et møte med Roy Hodgson. Jeg ba ham om å gjøre det. Så vidt jeg vet satte Roy pris på det, sa Ferguson under fredagens pressekonferanse.

- At han reiste (til Doha) er ikke noe jeg bryr meg om. Ingen burde bry seg om det. Spillerne hadde helgefri og kan gjøre som dem vil.

Ferguson kan glede seg over at ingen av Uniteds landslagsspillere kom hjem med skader. – Det er gode nyheter, men det er samtidig en del trøtte bein i laget. Forhåpentligvis har vi en sterk nok stall til å takle to kamper på like mange dager, sier Ferguson.

United møter Sunderland på bortebane i serien lørdag, mens det er omkamp borte mot Chelsea i FA-cupens kvartfinale mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere